Het Familiehuis van Kramer Uitvaartzorg

Kramer Uitvaartzorg is al ruim 50 jaar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van uitvaarten. Hiermee groeide een rijke ervaring. Reinier Kramer en zijn team zijn hun klanten zo goed mogelijk van dienst bij het regelen en vormgeven van een persoonlijke uitvaart. Sinds kort biedt Kramer Uitvaartzorg Het Familiehuis.

Het directe werkgebied van Kramer Uitvaartzorg omvat onder andere de plaatsen Alphen aan den Rijn, Boskoop en Benthuizen. Maar Kramer Uitvaartzorg kan in elke plaats in Nederland uitvaarten verzorgen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Uitvaartcentrum Alphen aan den Rijn aan de Ambonstraat 5.

Uitvaartcentrum Alphen aan den Rijn biedt de mogelijkheid aan kleine en grote groepen om op waardige wijze afscheid te nemen van een dierbare overledene. De grote aula heeft ruimte voor groepen tot vijfhonderd personen.

Er zijn in dit gebouw twee suites / appartementen, zogenaamde familiekamers. Een vervangende huiskamer om in rust en op iedere gewenste tijd bij een overleden geliefde te zijn. Met een eigen toilet, koelkastje en apparatuur voor koffie / thee. De klant krijgt een sleutel en heeft dus 24 uur per dag toegang.

Familiehuis

Sinds kort is aan de vele mogelijkheden van Kramer Uitvaartzorg Het Familiehuis toegevoegd. Deze woning aan de Ambonstraat 3 is ingericht om te gebruiken als vervangende woning na het overlijden van een dierbare. Met opbaargelegenheid, keuken, twee slaapkamers en badkamer is het mogelijk om hier een overledene de dagen na het overlijden tot aan de uitvaart te laten opbaren en is het ook mogelijk hier zelf die dagen en nachten te verblijven.

Voor informatie of een oriënterend gesprek: Kramer Uitvaartzorg, 0172-493282 of info@krameruitvaartzorg.nl.

Delen: