Drukwerk

Rouwdrukwerk

Drukwerk wordt door de Kramer Uitvaartzorg in eigen beheer verzorgd. Steeds vaker willen mensen een ‘eigen’ rouwkaart, dankbetuiging of liturgie laten maken. Het voordeel van het drukwerk in eigen beheer is dat we snel kunnen werken. Daarnaast beschikken we over de juiste ervaring om het drukwerk persoonlijker te maken. Denk hierbij aan foto’s, afbeeldingen van een dierbaar schilderij of tekeningen.
 

Rouwkaarten en dankbetuigingen

Rouwkaarten zijn meestal dezelfde dag gereed, zodat ze op zeer korte termijn verzonden kunnen worden. Dankbetuigingen kunnen, afhankelijk van uw wensen, nog diezelfde week door ons gemaakt worden zodat indien gewenst u ze bij de uitvaart al kan uitreiken.
 

Overlijdensberichten

Ook kunnen wij het plaatsen van overlijdensberichten in kranten en dagbladen voor u verzorgen. Zowel rondom de uitvaart, als bij het plaatsen van dankbetuigingen of aanverwante familieberichten. Wij zorgen ervoor dat uw bericht in de juiste afmeting, met de juiste opmaak, voor u in het door u gewenste dagblad en/of lokale nieuwsblad wordt geplaatst.

Voor voorbeelden van rouwkaarten: KLIK HIER.
 

 

Delen: