Gedenkmonumenten

Grafmonument uitzoeken

Na een begrafenis heeft de familie alle tijd om na te denken over welk grafmonument er geplaatst moet worden op het graf. Het grafmonument kan pas na enkele maanden worden geplaatst omdat de grond nog moet inklinken. Als het monument te snel wordt geplaatst is er een grote kans op verzakkingen waardoor het grafmonument stuk gaat.

Het is niet altijd even eenvoudig om een grafmonument te kiezen omdat nabestaanden uit honderden soorten en maten kunnen kiezen. Ook de tarieven kunnen behoorlijk verschillen waardoor families bij het maken van de keuze ook goed moeten kijken naar welke grafmonumenten binnen hun budget passen.
 

Materiaalkeuze

Een grafmonument kan van verschillende soorten materialen worden gemaakt, denk aan glas, natuursteen, metaal etc. De prijs van het monument wordt mede bepaald door de keuze van het materiaal. Bij het maken van de keuze kan men ook rekening houden met de sterkte van het gebruikte materiaal. Het mag duidelijk zijn dat een grafmonument van hout eerder aan vervanging toe is dan een monument van natuursteen dat in principe voor altijd mee gaat.
 

Samenwerking

Wij werken samen met Skledar en Brandwijk. Dit bedrijf is gevestigd in diverse plaatsen. 
Kijk voor meer informatie op hun website: www.skledar.nl
 

aanvraag informatie Gedenkmonument

U wilt een monument uitzoeken, Wij helpen u, graag verder vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.
Delen: