Kisten AkidiA

 

Uitvaartkisten van écht hout

Het milieu speelt een steeds belangrijkere rol bij het maken van keuzes, waardoor men steeds vaker de voorkeur geeft aan een massief houten uitvaartkist. Kiest men voor zo'n massief houten kist, dan kiest men voor een natuurlijke grondstof. De gekweekte bomen worden voortdurend vervangen door nieuwe aanplant waardoor de bosomvang zelfs toeneemt. Bovendien nemen bomen tijdens de groeiproces CO2 op en dragen ze op die manier bij aan een gezond klimaat.

De uitvaartkisten van AkidiA zijn uitgevoerd met gewatteerde bekleding, welke exact op maat van de uitvaartkist gemaakt is, waardoor het geheel er zeer verzorgd uitziet.
 

Indien u kiest voor AkidiA… Dan kiest u voor een natuurlijke en milieuverantwoorde kist"

Al deze kisten worden gemaakt van het beste hout dat afkomstig is van speciaal geselecteerde bomen. Dankzij zorgvuldig bosbeheer blijven de bossen gezond en worden er continu nieuwe bomen aangeplant.

Onze kisten zijn tot in detail perfect afgewerkt en onderscheiden zich door een unieke prijs-kwaliteit verhouding.  Onderstaand enkele voorbeelden:

Vintage

Krijt
Capri
Puur
Design

XiliA

Unique
Persoonlijk

Indien u meer voorbeelden wilt zien bezoek dan de website van AkidiA uitvaartkisten www.akidia.nl of vul onderstaand formulier in, eventueel kunt u in uw aanvraag een foto bijvoegen zodat wij weten om welk voorbeeld het gaat.
 

informatie aanvragen

Selecteer afbeelding
Delen: