Kosten

Na het voorbereidende gesprek ontvangt u van Kramer Uitvaartzorg een offerte voor de diensten die u van haar wenst, zodat u het financiële plaatje eerst nog kunt bekijken.
 

Uitvaartverzekering

Het financiële deel kan niet achterwege blijven. Keuzes als sparen of verzekeren staan hierin centraal. Kramer Uitvaartzorg begeleidt u bij het maken van de juiste financiële keuzes. Een financiële planning voor een uitvaart kan niet vroeg genoeg worden gemaakt, ook wanneer u reeds beschikt over een uitvaartverzekering.

Het is om deze reden dat Kramer Uitvaartzorg in nauwe samenwerking met een financieel dienstverlener helpt bij de opbouw en verwerving van financiële middelen die nodig zijn bij een uitvaart.

Wanneer u hierover verder en geheel vrijblijvend wilt worden geïnformeerd, dan kunt u dit kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen. Er wordt dan binnen 24 uur telefonisch contact met u opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Door middel van een persoonlijk advies krijgt u een financiële oplossing op maat.

Aanvraag voorgesprek

Heeft u behoefte aan een voorgesprek om uitvaartwensen te bespreken? Dat kan. U kunt onderstaand formulier invullen en aan ons verzenden.
Delen: