Tijdens de uitvaart

Afscheid en herinnering komen samen en worden uitgedrukt door sprekers, muziek, eten en drinken en door de locaties. Of u nu kiest voor een ingetogen afscheid in huiselijke omgeving of voor een grote uitvaart in een kerk of in een aula van een uitvaartcentrum: wij zorgen ervoor dat alles past bij uw wensen en van uw nabestaanden.
Veel praktische zaken kunt u aan ons overlaten. U kunt denken aan:
 

Aankleding van de locatie

We vinden het belangrijk dat u afscheid kunt nemen van uw dierbare, in een ruimte waar u zich op uw gemak voelt. Dit kan zijn in een kerk, crematorium of op een locatie naar keuze.
 

De plechtigheid

De afscheidsplechtigheid wordt ingevuld naar uw persoonlijke wensen. We helpen u graag om hiervoor een draaiboek op te stellen. Hierin staat onder meer wie er spreekt en wanneer en welke muziek beluisterd kan worden. Zo krijgt u van te voren een duidelijk beeld van de uitvaartplechtigheid.
 

Uitvaartmuziek

Met muziek, film en foto’s maakt u van de plechtigheid een mooi moment van herkenning. Of u nu een film of foto's wilt projecteren, live muziek of alleen toespraken wenst, wij ondersteunen u bij het maken van presentaties en verzorgen de muziek. Hiermee maakt u de uitvaart persoonlijk.
 

Vervoer tijdens de uitvaart

Wij regelen het rouwvervoer voor u, vaak het onuitgesproken begin van de plechtigheid. Samen met u bekijken we wat er mogelijk is, van traditionele auto’s tot sierlijke koetsen. Andere voertuigen zijn ook bespreekbaar. We zorgen ervoor dat het rouwvervoer echt past bij de overledene.
 

Catering

Koffie met cake is van oudsher de klassieke afsluiting van een uitvaart. Maar u kunt het ook heel anders aanpakken. Eenvoudig of uitgebreid, aansluitend bij een thema of toch gewoon klassiek? We zoeken het graag voor u uit.
 

Condoleance 

Dit kan door middel van een condoleance-avond voor de uitvaart. U kunt zelf kiezen waar of wanneer de condoleanceavond wordt gehouden. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een condoleance te houden na de begrafenis of crematie.

Delen: