Visie op een uitvaart

Het regelen van een uitvaart is voor velen geen dagelijks werk. Daarom brengt Kramer Uitvaartzorg alle zaken rondom de uitvaart open en helder ter sprake. Zo willen wij een bijdrage leveren aan de openheid en vernieuwing rondom uitvaarten. Dit vindt u terug in onze kernwaarden: betrokkenheid, betrouwbaarheid, stijl en flexibiliteit.

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf met een goede kwaliteit. Dit is gebaseerd op onze professionaliteit en persoonlijke begeleiding. We werken nauw samen met andere vakmensen die kwaliteit even hoog in het vaandel hebben staan als wij.

Het gehele personeel, waaronder ook de uitvaartbegeleiders, zijn op de hoogte van alles wat mogelijk is. Wat belangrijk is: ze hebben daadwerkelijk interesse en aandacht voor u en uw emoties. Ze weten als geen ander hoe ze een uitvaart tot in de puntjes moeten verzorgen. Ze staan met beide benen op de grond, zijn doortastend en staan garant voor die extra aandacht waar op dat moment behoefte aan is.

Tot slot is het goed om te weten dat Kramer Uitvaartzorg u bijstaat in de vorm als ceremoniemeester. Dit houdt in dat u wensen worden uitgevoerd zoals u dat graag zou willen en niet zoals wij dat graag zouden willen.

 

Delen: